Петър Петров – председател на УС на БФВТ

Димитър Николов
Икономист. Втори мандат кмет на Бургас, превърнал града в едно от най-добрите места за живеене в страната. Голям приятел и подoръжник на спорта, в това число и на водната топка. По негова инициатива спортната база за плувните спортове в Бургас е една от най-добрите в страната. Докато е кмет в града се модернизира басейн „Флора“ в Морската градина, построява се басейна в кв. Меден Рудник и се построява басейн „Парк Арена ОЗК“ – един от най-модерните на Балканите. Синът му Иван Николов игра 7 години водна топка в Черноморец и стана шампион с младшата възраст на клуба през 2017 г.

 

 

 

 

 

инж. Валентин Вълев

Основател и управляващ собственик на две водещи в своята област фирми: „Експрес Гаранцион“ ООД, специализирана в изграждането на обекти от различен тип – обществени, жилищни, търговски, инфраструктурни, спортни и промишлени, и „Акватек“ ЕООД, лидер в проектирането и изграждането на аквапаркове, СПА центрове, обществени, хотелски и частни басейни в страната и чужбина. Седалището на фирмите е в гр. Варна, но имат офиси в София, Пловдив, Бургас и Букурещ, Румъния. Собственик е на веригата хотели „Аква“ във Варна и Бургас, както и на ваканционен комплекс „Топола скайс“.

Инж. Валентин Вълев е свързан от дълги години с водната топка. Два мандата е член на УС на БФВТ, по-малкият му син е дългогодишен състезател на СК “Комодор“ (Варна), а самият Валентин Вълев подкрепя и подпомага клуба.

Стоян Стоев

Бизнесмен. Инженер по образование. Основател и собственик на фирма „Делфина“, която има дилъри в 24 страни по света. „Делфина“ е в Топ 3 на света по производство и реализация на екипировка за водна топка.

Стоян Малкочев

Финансист. Собственик на консултантска компания. Председател на КПС Варна.

Юлиян Спасов

Юрист. Старши съдружник в кантората „Макгрегор енд партнерс“. Бивш състезател по водна топка на отборите на Локомотив (Сф) и Софийски университет.

Кирил Нешев

Икономист. Собственик на консултантска компания. Бивш състезател по водна топка на Локомотив (Русе).

Leave a Reply