B1B излъчва финалите за мъже и жени от Варна през уикенда

B1B излъчва финалите за мъже и жени от Варна през уикенда

Националната спортна телевизия В1В, част от Булсатком, отново ще излъчва пряко водна топка от спортно-състезателния календар на БФВТ. Както и миналата година Варна е домакин на Суперфинала от държавното първенство по водна топка за мъже.

Мачовете са на 4 и 5 юни 2022 г. на комплекс „Приморски“. Този път по същото време и на същото място са и двубоите от Суперфинала на жените. Това се случи, за да може за първи път в пряк национален ефир да бъде излъчен и двубой по водна топка при дамите.

Освен разпространението чрез почти всички кабелни оператори програмата на B1B e свободна за гледане и на едноименния сайт на телевизията. Което превръща двубоите във Варна в лесно достъпни за феновете на водната топка.

Гледай мачовете тук

В събота, 4 юни, са полуфиналите първо при жените от 15 ч. между Ботев 2000 – Черноморец и Локомотив НН – Арена Бургас.

След това от 18 ч. е първият полуфинал при мъжете между Аква Спорт и ЦСКА, а от 19,30 играят КПС Варна и Локомотив НН. И двама мача ще бъдат излъчени пряко.

В неделя от 9 часа е двубоят за 3-4 място при жените, а финалът от 10,15 също ще бъде показан в директен ефир, както и сблъсъците при мъжете след обяд. От 16 ч. е двубоят за 3-4 място, а финалът за титлата ще започне в 17,30 ч.

Втора година продължава договорът между БФВТ и „Съркъл медия“ за излъчване на срещите от държавното първенство за мъже и турнира за Купата на България също при мъжете. Контрактът включва и следващия Сезон 2022/2023 г.

Ден преди началото на суперфиналите във Варна отново B1B ще излъчи 30-минутен филм-превю преди мачовете за титлите. Заснети са репортажи от тренировките и интервюта от всички отбори-участници в двубоите при жените и при мъжете. За точния час на излъчване следете програмата в сайта на В1В.